logo

facebook icon small youtube logo small logo instagram

noende

6b

Vi  har en god avtale i gode områder nord i Sverige for elg, bever, rype, orrhane, tiur. Og for villsvin og dåhjort  sør i Sverige.

 

Her har vi svært gode områder for både jakt og fiske. Bjørn, elg, villsvin, bever, rype, orrfugl, tiur og toppjakt er tilgjengelig her.

Elgjakt med mulighet for å skyte bjørn om det er igjen på kvoten. Egen uke kun for kvinnelige jegere i uke 38.

Jaktstart er første mandag i september til utgangen av november. Dette er en kombinasjonsjakt hvor en under elgjakta kan skyte bjørn om en får mulighet for det. Dette er under forutsetning at det er igjen på kvoten for landsdelen. Det er ikke mulig i sesongen 2018. Det er enorme jaktområder de har til disposisjon i flere forskjellige områder både i skogen og oppe på fjellet. Det er anledning til å ha sin egen hund eller så har de guider med meget gode hunder. De har også kvinnelige hundeførere/guider som benyttes. Det er også en egen uke bare for kvinnelige jegere normalt i uke 38. Bosteder er normalt campingplass med gode hytter eller egne hus med dusj og toalett.

Bjørnejakt 21 august til kvoten er fylt ca midten av septemeber. Ikke for 2019.

En egen svensk skyteprøve må gjennomføres før oppstart av jakta. Det gjelder både for elg og bjørn. Den er ikke vanskelig og gjennomføres på en skytebane på ettermiddagen før jakta starter. 


Elgjakttilbud

Uke 1, fra den 3 - 7 september, 5 dagers jakt med 4 voksne og 4 kalver. Inkludert overnatting, kr 7000,- pr person

Uke 2, fra den 10-14 september, 5 dagers jakt med 2 voksne og to kalver. Inkludert overnatting, kr 5000,- pr person

Uke 3, fra den 17-21 september, 5 dagers jakt med 2 voksne og 2 kalver. Inkludert overnatting, kr 5000,- pr person

Uke 3 fra den 17 - 21 september er det en 5 dagers jakt kun for kvinnelige jegere med kvinnelige guider med gode hunder i et eget område inkludert overnatting, frokost, lunch og middag for kr 7000,- pr person

Uke 4, fra den 24-28 september, 5 dagers jakt med 4 voksne og 4 kalver. Inkludert overnatting. kr 7000,- pr person

Uke 5, fra den 1-5 oktober, 5 dagers jakt med 4 voksne og 4 kalver. Inkludert overnatting. kr 7000,- pr person

Uke 6, fra den 8-12 oktober, 5 dagers jakt med 2 voksne og 2 kalver. Inkludert overnatting. kr 5000,- pr person

Uke 7, fra den 15-19 oktober, 5 dagers jakt med 2 voksne og to kalver. Inkludert overnatting. kr 5000,- pr person.


Men også svært mange andre løsninger i flere forskjellige områder. Kom med ønskene å finner vi løsningene. Om en gruppe jegere ønsker en fem dagers jakt på 2 voksne og 2 kalver vil det koste ca kr 67000,- inkludert overnatting. 

Rypejakt fra 25 august til den 15 mars foregår i et enormt stort område med guide. Det har vært veldig bra med rype der i mange år. I de private områdene vi har adgang til kan også nordmenn starte jakten den 25 august. I høyfjellesområdene som er eid av staten er det ikke adgang før etter den 01 september. Selv om en kan starte tidlig er det ofte bedre litt utover i sesongen da det ikke er så mange jegere lengre i de statseide områdene.En kan i de staseide områdene benytte helikopter for å komme til områder som er vanskelig tilgjengelig uten bruk av helikopter. I de private områdene har vi full kontroll over antall jegere til enhver tid. På vinteren er det også en meget bra jakt etter rype. Beste tiden er siste uka i februar eller de to første i mars. 

Skogsfugljakt fra 25 august til den 31 januar. Det er bra med tiur og orrhane  i de enorme skogene. Vi har adgang til store private områder som gjør at også utlendinger kan starte jakten den 25 august. Der har vi også tilgang til guider med hunder om ønskelig eller en kan benytte egne hunder. Guidene benytter treskjeller eller stående fuglehund av meget god kvalitet. Overnatting kan skje i en hytte inne i jaktområdet. Denne jakta kan kombinereres med elgjakten.

Villsvinjakt, dåhjort har vi også tilgang til i vært bra område sør i Sverige. Det er et hus hvor en kan overnatte i nærheten eller på et nærliggende hotell om det er ønskelig.Kjøtt kan kjøpes etter pris pr kilo.

Fiske er det også veldig mange muligheter for i dette området nord i Sverige. Ørretfisket starter midtsommernatten den 20 juni. Det er tatt ørret her på 12 kilo, men ørretter på 4 - 6 kilo er ikke unormalt. Ellers er det også mye gjedde i en del vann i området, den kan bli opp til 15 kg. Lakse elver er det også flere av og det er tatt laks opp til 25 kg der oppe. Her kan en leie en hytte eller komme med egen campingvogn. 

Revjakt og jakt på sjøfugl har vi også et meget bra opplegg for på flere steder. Både i jakt området og på en øy i skjærgården. Det er bosted med badstu på området også ute i skjærgården.

Om vinteren er også skutersafari en mulighet.

Det finnes selvfølgelig muligheter til å bestille egne elg, bjørn og småviltjakter i mange forskejllige former og ekslusivitet. Det er bare å komme med ønskemål, så kommer vi med et prisforslag.

Det er også mulighet for å gjennomføre den meget populære jakten på the McNab. Det består i at en innen 24 timer må skyte en elg av hann kjønn, skyte en tiur og fiske en ørret. 

 

7 23

Katalog 2017

La drømmene slippe til...
Last ned vår katalog for 2017 her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda