logo

facebook icon small youtube logo small logo instagram

noende

01

Drivjakt i Opole/Pawlowice Jegerpodden, 

Vi benytter alltid velprøvde og kjente områder med gode resultater over lang tid.

Drivjakt er en veldig spennende jaktform i Polen. Den starter i oktober og slutter i midten av januar. Det er mange som reiser år etter år på denne typen jakt. Det er en perfekt mulighet til å jakte sammen med venner og dele opplevelsene. Drivjaktene vil også gi jegerne en innsikt i gamle stolte jakttradisjoner og seremonier. Dette er tradisjonelle drivjakter med drivere og hunder. Type dyr som kan jaktes på er litt forskjellig fra sted til sted men på de fleste stedene kan det skytes alle villsvin, hjort, dåhjort og rådyr unntatt råbukker og noen typer predatorer.

Denne pakken inneholder:

I dette området som ligger ca 220 km fra den tyske grensen har vi inkludert følgende dyr under denne jakten: 9 hannhjorter opptil 5 kg i løpet av tre dager for gruppen. Alle villsvin uansett størrelse og kjønn. Hunndyr av hjort og rådyr. Dette området ligger sørvest i Polen nord for byen Opole hvor tettheten av dyr normalt er høyest. Det er to forskjellige områder på totalt ca 8000 HA hver. Vi har hatt drivjakter i disse områdene i ca syv år og har alltid vrt fornøyd her. Områdene passer godt for grupper på 18 – 19 jegere. Normalt er overnattingen på fine hotell Regius eller Zacisze nær Turawa. Eller Pawlowice Palace benyttes også mye. De serverer god mat fra friske ingredienser.

Dato: 12 - 15.11.2021 

Pris for tre dagers jakt er kr. 21.900,-

Prisen inkluderer:

  • transport under jakta
  • utlegging av dyrene i viltparade
  • drivere og hunder
  • annonsere kong of hunt med suvernirer
  • preparere og evaluere trofeene
  • overnatting og mat i fire dager
  • oversetter
  • jakte på 9 hjorter (3+6) opp til 5 kg. pr. gruppe, villsvin uansett størrelse og kjønn, ubegrenset antall hunndyr av hjort og rådyr. Alle av de mindre predatorene
  • tillegg for transport t/r flyplass alt etter hvem vi velger. Krakow 200 km, 3 timers kjøring, Katowice 120 km, 1,5 timers kjøring, Wroclaw 100 km, 1,5 timers kjøring.

 

Katalog

La drømmene slippe til...
Last ned vår nyeste katalog her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda