logo

facebook icon small youtube logo small logo instagram

noende

01

Drivjakt i Pawlowice 22 - 24.11.2019  

 

 

Drivjakt er en veldig spennende jaktform i Polen. Den starter i oktober og slutter i midten av januar. Det er mange som reiser i år etter år på denne typen jakt. Det er en perfekt mulighet til og jakte sammen med venner og dele opplevelsene. Drivjaktene vil også gi jegerne en innsikt i gamle stolte jakttradisjoner og seremonier. Dette er tradisjonelle drivjakter med drivere og hunder. Type dyr som kan jaktes på er litt forskjellig fra sted til sted men på de fleste stedene kan det skytes alle villsvin, hjort, dåhjort og rådyr unntatt råbukker og noen typer predatorer.

Denne pakken inneholder

I dette området kan det jaktes på flere typer vilt på same tid: Det er syv hannhjorter opp til 5 kg trofevekt pr gruppe. Alle villsvin uansett kjønn og størrelse, hjort og rådyr hunndyr, ikke råbukker, alle predatorer. Jakten her blir den 22 – 24 november I den sørvestre delen av Polen hvor normalt viltbestanden er størst. De to jaktområdene er på over 1800 HA bestående av åkrer, myrer og forskjellige typer skog. Det felles hvert år ca 150 hjort her og derav ca 60 hannhjorter. Det felles også ca 800 villsvin og ca 250 rådyr. Jaktområdet passer best for ca 18 – 20 jegere. Overnattingen skjer på Palace Pawlowice som har ver 100 senger. Det er spa på hotellet og de har egen vinkjeller. Link til hotellet: http://www.palacpawlowice.pl/en/

Nærmeste  flyplass er Wrocław (2 timer ) eller Kraków (3 timer). Vi velger stort sett Krakow da flybillettene er enklere og billigere.

Pris for tre dagers jakt er kr 20900,- ca halvparten I Norge og resten i Polen i Euro som vanlig.

Prisen inkluderer:

  • Transport under jakta
  • Utlegging av dyrene i viltparade
  • Evaluering av trofeene
  • Annonsere king of hunt med suvernirer
  • Antall driver og hunder
  • Overnatting i dobbeltrom og mat
  • Oversetter
  • Jakt på 7 hannhjorter opp til 5 kg pr gruppe, villsvin, hunndyr av hjort og rådyr, predatorer

Transport fra Krakow flyplass 40 Euro ekstra pr person for t/r

 

Katalog 2017

La drømmene slippe til...
Last ned vår katalog for 2017 her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda