logo

facebook icon small youtube logo small logo instagram

katowice web

Drivjakt i Polen i tre forskjellige godt kjente jaktklubber

 

01 02

 

Drivjakt er en veldig spennende jaktform i Polen. Den starter i oktober og slutter i midten av januar. Det er mange som reiser år etter år på denne typen jakt. Det er en perfekt mulighet til å jakte sammen med venner og dele opplevelsene. Drivjaktene vil også gi jegerne en innsikt i gamle stolte jakttradisjoner og seremonier. Dette er tradisjonelle drivjakter med drivere og hunder. Type dyr som kan jaktes på er litt forskjellig fra sted til sted men på våre jakter har vi alltid ubegrenset med villsvin uansett kjønn og størrelse, hjort, dåhjort og rådyr unntatt råbukker og noen typer predatorer.

 

Denne pakken inneholder:

I vårt tilbud har vi inkludert følgende dyr under denne jakten: 3 hannhjorter opptil 4,99 kg pr dag pr gruppe. Alle villsvin uansett størrelse og kjønn. Hunndyr av hjort og rådyr. Disse klubbene ligger i Hubertus området. og er dekket med forskjellig vegetasjon og myrer. I disse områdene skytes det hvert år mye villsvin, hjort  og rådyr. I løpet av en dag er det ca 4 - 6 drev ved hjelp av profesjonelle drivere og hunder. Normalt I disse områdene blir det felt fra 15 – 30 dyr pr dag litt avhengig av skyteferdigheter, vær og jaktlykke. Områdene passer godt for grupper på 20 jegere. Normalt er overnattingen på fine hoteller i jaktområdet litt avhengig av hvilke av områdene som benyttes. De serverer god mat. Hotellet som meget sannsynlig blir benyttet her er: Hotel Zacisze w Turawie zaciszeturawa.pl noclegi opolskie Opole  

Dato 10 - 12.11.2023 Jegerpodden, pris kr 27700,- (ved en Eurokurs på kr 11.00,- eller lavere) 

Prisen inkluderer:

  • transport under jakta
  • utlegging av dyrene i viltparade
  • driver og hunder
  • annonsere king of hunt med suvernirer
  • preparere og evaluere trofeene
  • overnatting og mat i fire dager
  • oversetter
  • jakte på 9 hjorter opp til 4,99 kg pr gruppe (3 pr dag), villsvin uansett størrelse og kjønn, ubegrenset antall hunndyr av hjort og rådyr (litt forbehold om hva som er igjen på kvoten av hunndyr hjort og rådyr, normalt ingen problem). Alle av de mindre predatorene. I ett av områdene er det også en svært begrenset kvote med dåhjort.
  • transport t/r Krakow 50 Euro men det er direktefly som er enklere og billigere enn med mellomlanding

 

 

 

Katalog

La drømmene slippe til...
Last ned vår nyeste katalog her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda