logo

facebook icon small youtube logo small logo instagram

noende

katowice web

Drivjakt i Polen , dette er et State area som normalt regnes for å ha veldig god organisering

Få en unik opplevelse på din jaktreise! 

Høsten 2021 spilte Jegerpodden, sammen med villmarkskokk Svein Jæger Hansen og artist Magnus Hestegrei inn tv-serien «Jægertoner». Serien ble meget godt mottatt hos publikum og nå er det klart at det blir en ny sesong. Den ene episoden i den nye sesongen skal spilles inn på denne turen og det vil kunne gi deg noen ekstra opplevelser på denne reisen! Jakta vil være den samme, så det vil ikke gå utover den på noen måte. Men i tillegg blir det noen fantastiske matopplevelser med Svein Jæger Hansen i spissen, og det blir nok også flere musikalske innslag med Magnus Hestegrei. Og hvem vet, plutselig får du en liten rolle i neste sesong av «Jægertoner»!

Første sesong av Jægertoner finner du på Jegerpoddens-Patreon side eller hos Naturkanal1.  

 

Drivjakt er en veldig spennende jaktform i Polen. Den starter i oktober og slutter i midten av januar. Det er mange som reiser år etter år på denne typen jakt. Det er en perfekt mulighet til å jakte sammen med venner og dele opplevelsene. Drivjaktene vil også gi jegerne en innsikt i gamle stolte jakttradisjoner og seremonier. Dette er tradisjonelle drivjakter med drivere og hunder. Type dyr som kan jaktes på er litt forskjellig fra sted til sted men på de fleste stedene kan det skytes alle villsvin, hjort, dåhjort og rådyr unntatt råbukker og noen typer predatorer.

 

Denne pakken inneholder:

I vårt tilbud har vi inkludert følgende dyr under denne jakten: 3 hannhjorter opptil 3,5 kg pr dag pr gruppe. Alle villsvin uansett størrelse og kjønn. Hunndyr av hjort og rådyr. Dette statlige området ligger nordvest fra byen Katowice sør i Polen. Det er fire forskjellige områder på totalt ca 46000 HA og ca 30000 HA er dekket med forskjellig vegetasjon og myrer. I disse områdene skytes det hvert år mer enn 500 villsvin, 550 hjorter, og ca 600 rådyr. I et av områdene skytes det også ca 60 dåhjorter. I løpet av en dag er det ca 6 - 10 drev ved hjelp av profesjonelle drivere og hunder. Normalt I disse områdene blir det felt fra 15 – 35 dyr pr dag litt avhengig av skyteferdigheter, vær og jaktlykke. Områdene passer godt for grupper på 20 jegere. Normalt er overnattingen på fine hoteller i jaktområdet litt avhengig av hvilke av områdene som benyttes. De serverer god mat fra friske ingredienser.

Dato 10 - 14.11.2022 Jegerpodden pris kr 23900,- (ved en Eurokurs på kr 10.00,- eller lavere) 

Prisen inkluderer:

  • transport under jakta
  • utlegging av dyrene i viltparade
  • driver og hunder
  • annonsere King of Hunt med suvernirer
  • preparere og evaluere trofeene
  • overnatting og mat i fire dager
  • oversetter
  • jakte på 9 hjorter opp til 3,5 kg pr gruppe, villsvin uansett størrelse og kjønn, ubegrenset antall hunndyr av hjort og rådyr (litt forbehold om hva som er igjen på kvoten av hunndyr hjort og rådyr, normalt ingen problem). Alle av de mindre predatorene. I ett av områdene er det også en svært begrenset kvote med dåhjort.
  • transport t/r Krakow 50 Euro men det er direktefly som er enklere og billigere enn med mellomlanding

 

 

 

Katalog

La drømmene slippe til...
Last ned vår nyeste katalog her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda